پرسش های متداول

 

  خدمات مورد تعهد در کدام رشته‌ها به صورت اختیاری می‌باشند؟       

       پزشکی اجتماعی، پزشکی ورزشی، طب هوا فضا و طب کار

    آیا پزشکان متعهد خدمت قبل از شروع دوره طرح مجاز در دخالت در امور درمان می‌باشند؟

      طبق دستور شماره 1267 مورخه 25/9/96 معاون محترم توسعه وزارت متبوع مشمولین طرح نیروی انسانی مادامیکه طرح نیروی انسانی را شروع  نکرده‌اند و یا معافیت اخذ نکرده‌اند، مجاز به دخالت در امور درمان نبوده و به‌کارگیری ایشان دارای وجاهت قانونی نمی‌باشد.

   شرایط صدور پروانه مطب جهت پزشکان متعهد خدمت غیر هیات علمی با سهمیه مازاد مناطق محروم به چه صورت می‌باشد؟   

     صدور پروانه مطب برای پزشکان فوق‌الذکر همانند شرایط صدور پروانه مطب و مطابق سنوات متعهدین سهمیه آزاد که طرح نیروی انسانی خود را سپری ننموده‌اند منوط به صدور گواهی عدم نیاز به حضور و خدمات ایشان در ساعات غیر اداری از سوی دانشگاه محل خدمت با لحاظ نمودن شرایط موجود در دستورالعمل نحوه فعالیت پزشکان متعهد خدمت در مطب شماره 176/400د مورخه 15/1/97 مجاز خواهد بود.

   روش محسابه ساعت کاری پزشکان به چه نحوی می باشد؟

برای پزشکان  متخصص و فوق تخصص متعهدین خدمت  و  هیات علمی غیرتمام وقت هر روز کاری معادل 7/33 ساعت محاسبه می گردد.

برای پزشکان  متخصص و فوق تخصص هیات علمی تمام وقت هر روز کاری معادل 9 ساعت محاسبه می گردد.

برای مثال دریک ماه سی روزه  که دارای چهار روز تعطیل می باشد به این شکل محاسبه می گردد:

    30-4=26  26*7.33 = 190 ساعت

                   26*9 =234     ساعت

     آیا غیبت متخصصین ضریب کا در حین تعهدات به میزان تعهدات در انتها اضافه خواهد ؟

     با توجه به اینکه طبق بخشنامه 6045 مورخ 23/4/88 روزهای عدم حضور جز تعهدات قانونی قابل محاسبه نمی باشد، در انتها می بایست جبران گردد.

       متخصصین ضریب کا چه مدت زمان دارند تا دوره تعهدات را آغاز کنند        
    از تاریخ ابلاغ وزارت متبوع و معرفی متخصصین تا
دو هفته وقت دارند تا شروع به کار نمایند

.     درخواست تمام وقتی متخصصین ضریب کا به چه صورت اقدام می گردد؟

     درخواست پزشکان از طرف بیمارستان محل خدمت به معاونت درمان دانشگاه ارسال می گردد و معاونت درمان دانشگاه پس از بررسی عدم ممنوعیت خاص در 2 کا بودن پزشک، پزشک مربوطه را به سازمانهای بیمه گر معرفی می نماید.

    آیا قبل از شروع به کار در بیمارستان محل خدمت می توان مبلغ ودیعه مسکن را درخواست نمود؟

    کلیه درخواست های نیروهای ضریب کا پس از اعلام شروع به کار از مرکز محل خدمت انجام پذیر می باشد.

 

    درخواست نیروهای ضریب کا به وزارت متبوع در چه زمانی انجام می گیرد؟

 

    علام نیاز مراکز تابعه معمولا در مرداد ماه هر سال به وزارت متبوع رخواست های دانشگاه به نیروهای ضریب کا پس از جمع آوری ا ارسال می گردد.

 

 

  ایا پزشکان ضریب کا مشمول دریافت فوق العاده محرومیت از مطب می باشند؟

 

برخورداری از مزایای دستورالعمل برقراری فوق العده حق محرومیت از مطب و حق الزحمه طرح تمام وقتی( 2K )به طور همزمان مجاز نمی باشد.

 

 

   مدارک لازم برای شروع به کار نیروهای ضریب کا چیست؟

  1. تکمیل فرم ها - کپی شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت-یک قطعه عکس-کپی تعهد محضری دوره تخصص-کپی مدارک گواهی پایان طرح یا معافیت دوره عمومی-کپی پروانه مطب-کپی کارت نظام پزشکی-معرفی به ازمایشگاه و تحویل جواب ازمایش

 

   نحوه حضور و فعالیت پزشکان متعهدخدمت چگونه می باشد؟

     پزشکان متعهد خدمت ( متعهدین خاص، متعهدین عام، استخدامی ها، نفرات برتر برد و ...) همانند سایر پزشکان و طبق بخشنامه شماره 22917 تاریخ 96/9/20 و دستورالعمل شماره 96437 مورخ 3/9/88  موظف به حضور کامل ( ساعات اداری تمامی روزهای هفته به جزء ایام تعطیل ) در محل خدمت بوده و تعداد آنکالی ها نیز بر اساس شرایط بیمارستان و تحت نظارت ریاست بیمارستان قابل برنامه ریزی خواهد بود.

تبصره: در صورت عدم امکان استفاده از پزشکان سایر بیمارستانها یا شهر ها یا رشته ها می توان از همان پزشک موجود برای تامین پوشش شبانه روزی بیش از 15 شب استفاده نمود.

 بدیهی است هر گونه درخواست فعالیت خارج از این روند در بین متخصصین متعهد خدمت به دلایل مختلف می‌بایست با درخواست کتبی پزشک و اظهار نظر ریاست بیمارستان و ریاست شبکه به هیآت عالی نظارت ارسال گردد که در صورت تصویب در این هیآت ، طبق ضوابط اعلام شده مورد اقدام خواهد گرفت.

 

   آیا با فعالیت در بخش خصوصی متعهدین خدمت موافقت می گردد؟

    توجه به ابلاغ بخشنامه شماره 176/400د مورخه 15/1/97  از سوی معاون محترم درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صدور پروانه مطب برای پزشکان متعهد خدمت منوط به صدور گواهی عدم نیاز به حضور و خدمات ایشان در ساعات غیر اداری از سوی دانشگاه محل خدمت با لحاظ نمودن شرایط موجود در دستورالعمل نحوه فعالیت پزشکان متعهد خدمت در مطب (دریافت دستورالعمل) در حال حاضر برای استان قم مجاز نخواهد بود.

 

   تسهیلات مسکن دانشگاه به چه صورت می باشد؟

    به استناد ماده بیست و دو دستور العمل نحوه توزیع فارغ التحصیلان رشته های تخصصی پزشکی که سالانه به توضیح مقام عالی وزارت رسیده و ابلاغ می گردد دانشگاه موظف به تامین مسکن متخصصین متعهد خدمت چه به صورت پانسیون در بیمارستان یا به صورت واگذاری خانه های استیجاری یا سازمانی بدون کسر اجاره بها از حقوق آنان می باشد.

در این دانشگاه با توجه به کافی نبودن پانسیون یا خانه های سازمانی، متخصصینی که موفق به اسکان در این اماکن نمی شوند مشمول دریافت حق مسکن می باشند.