• 1395/01/08 - 14:18
  • 55
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
انجام بیش از 900 مورد بازرسی از مراکز درمانی قم در سال 94

انجام بیش از 900 مورد بازرسی از مراکز درمانی قم در سال 94

دکتر محمدرضا مظفری، معاون درمان این دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد بخش مدیریت نظارت بر درمان این معاونت در سال 94 پرداخت. معاون درمان دانشگاه با بیان این که در سال گذشته 550 مورد بازرسی از مطب ها انجام شده است، عنوان کرد: همچنین 288 مورد تذکر کتبی به این مراکز ارسال شده است.

دکتر محمدرضا مظفری، معاون درمان این دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد بخش مدیریت نظارت بر درمان این معاونت در سال 94 پرداخت.
معاون درمان دانشگاه با بیان این که در سال گذشته 550 مورد بازرسی از مطب ها انجام شده است، عنوان کرد: همچنین 288 مورد تذکر کتبی به این مراکز ارسال شده است.
دکتر مظفری بازرسی از درمانگاه در سال 94 را 130مورد، بازرسی از مراکز جراحی محدود را 30 مورد، بازرسی از دفاتر کار مامایی را 60 مورد، بازرسی از مراکز سونوگرافی را 35 مورد و بازرسی از مراکز پیراپزشکی را 100مورد برشمرد.
وی افزود: در سال گذشته 40 مرکز غیر مجاز مورد بازرسی قرار گرفته که 15 مورد آن ها پلمپ شده است. همچنین 3 رأی قطعی علیه متخلفان پزشکی از دادگاه گرفته شد. 50 مورد تأیید محل مطب نیز صورت گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم در بخش دیگری از سخنان خود از اجرای طرح اعتبار بخشی و تهیه آیین نامه انضباطی برای درمانگاه ها در سال 94 خبر داد و عنوان کرد: بر اساس طرح اعتبار بخشی، درمانگاه ها به درجه ها 1 تا 4 تقسیم شده و امکانات و خدمات نیز بر اساس درجه ها اعطا می شود.
وی تأکید کرد: پس از اجرای طرح اعتبار بخشی برای درمانگاه ها به سراغ موسسات و مطب ها خواهیم رفت تا درجه اعتبار و آیین نامه های انضباطی این مراکز درمانی در سطح شهر کاملا مشخص شود.
دکتر مظفری یکی از مشکلات شهر قم را فعالیت افراد غیر مجاز عنوان کرد و با تأکید بر فرهنگ سازی لازم، این کار را وظیفه رسانه ها به ویژه رسانه ملی برشمرد و گفت: برخورد قاطع قضایی از دیگر روش ها برای پیشگیری از فعالیت های این افراد است.
وی اضافه کرد: در سال 94، سه مورد پلمپ مطب پزشکان و یک مورد درمانگاه و سه مورد تعطیلی درمانگاه بدلیل تخلفات و عدم رعایت قوانین و مقررات پزشکی انجام گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم، وجود پروانه مطب و مشخص بودن تابلو را از روش های تشخیص افراد دارای فعالیت مجاز با افراد دارای فعالیت های غیر مجاز دانست و تصریح کرد: قانوناً باید پراونه فعالیت و تعرفه ها در معرض دید عموم باشد.
وی افزود: البته مردم می توانند مراکز فاقد پروانه فعالیت را گزارش دهند تا به آن ها رسیدگی شود.
دکتر مظفری در پایان سخنان خود عنوان کرد: در سال 95 مراکز درمانی که در سال 94 برای آن ها تذکر کتبی ارسال شده بود در اولویت بازرسی قرار می گیرند تا مشخص شود آیا نواقص خود را رفع کرده اند یا خیر؟ در صورت عدم رفع نواقص با آن ها برخورد می شود.

  • گروه خبری : اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 23163
کلمات کلیدی